Ninova Park'ta sinema günleri etkinliği başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden itibaren çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden Ninova Park'ta 'Sinema Günleri 'başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ninova Park'ta sinema günleri etkinliği başladı

Valilik bünyesinde faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneklerinden faydalanan, daha önce sinemaya gitmemiş kadınları sinemayla tanıştırmaya yönelik yapılan etkinlik 11-14 Mart tarihleri arasında devam edecek.

Ninova Park'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlayan etkinlikler 'Sinema Günleri' ile devam ediyor. Etkinliğe valilik çatısı altında sosyal destek amaçlı faaliyet gösteren SODES, KADEM, SAÇEM bünyesindeki bir çok kadın katıldı. Ninova Park'ta düzenlenen etkinliğin amacının kadınları sinemayla buluşturmak sosyalleşmelerine katkı sağlamak olduğu belirtildi. Bin 400'e yakın kadının katıldığı 'Sinema Günleri' etkinliğinin ardından Ninova Park'ta kadınlara öğle yemeği verildi.

Etkinliklere Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ile Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban da katıldı. Yemeğin ardından Mustafa Toprak ve Dursun Balaban KADEM kursiyeri kadınların Ninova Park'ta açtığı Kadınlar Günü El Sanatları Fuarı'nı gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber